Alarmselskap best i test

 

Det er mange alarmselskap og alarmsystemer å velge mellom, vi vil gjerne hjelpe deg med å finne riktig alarmselskap for deg og dine behov. Du kan motta uforpliktende tilbud fra beste alarmselskap enkelt og raskt ved å fylle ut skjema.

 

Motta tilbud fra alarmselskaper

 

Innen kort tid etter at du har fylt ut skjema vil du få 100% uforpliktende tilbud fra alarmselskaper tilpasset dine behov. Dermed blir det mye enkelere å velge leverandør når du allerede har fått det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Sammenlign Alarmselskaper

Å velge alarmselskap kan være vanskelig, det er mange valg og beslutninger. Vi har samlet de beste alarmselskapene i Norge slik at du kan lære mer om de før du inngår avtale.

Verisure

  Verisure er det største alarmselskapet i Norge. De operer i 14 land og har over 2.5 millioner kunder.
  Verisure er Bransjevinner hos Norsk Kundebarometer 5 år på rad.
  Vinner av prisen for årets sikkerhetsselskap 2017, Security Awards, Sverige.
  Verisure fikk 3 plass av totalt 3 alarmselskaper i Kunderserviceprisen 2018 med 51.6 av 100 mulige poeng.

Sector Alarm

  Sector Alarm ble etablert i 1995 og har over 510 000 kunder i Europa.
  Sector Alarm fikk andreplass hos Norsk Kundebarometer i 2017.
  Sector Alarm fikk 1 plass av totalt 3 alarmselskaper i Kunderserviceprisen 2018 med 78.6 av 100 mulige poeng.

Nokas

  Nokas Ble etablert i 1989, under navnet Vakt Service AS som var i bruk frem til 2010. Nokas AS er mest skjent for alarm og vekter tjenester for bedrifts markedet.
  Nokas fikk 2 plass av totalt 3 alarmselskaper i Kunderserviceprisen 2018 med 62.8 av 100 mulige poeng.

Stanley Security

  Stanley Security (tidligere Niscayah) ble etablert i 2006 og ble kjøpet av Stanely Black & Decker i 2011. Selskapet er ett av de 500 største selskapene i verden, med kontorer i 43 land. I Norge har Stanley Security 17 sikkerhetsstasjoner fra Kristiansand til Kirkenes. Selskapet driver stort sett mot bedriftsmarkedet som finans, industri og handel, samt store og kommersielle transport- og logistikkbedrifter.

Falck

  Falck Alarm AS ble etablert i 1982, men ble solgt til G4S i 2003. I 2012 relanserte Falck Alarmselskapet, men det viste seg å være vanskelig å ta markedsandeler fra Verisure og Sector alarm. Dermed ble Falck kjøpt opp av Verisure i 2017.

Om du er ute etter en billig alarmselskap, så kan det være vanskelig å velge. De forskjellige tilbudene er varierte. Derfor har vi forsøkt å se litt på de forskjellige tjenestene, og vi har satt dem opp mot hverandre, slik at du bedre kan sammenlikne dem. Det er vanskelig å si hvilket alarmsystem som faktisk er best, men Norsk Kundebarometer, et forskningsprosjekt fra Handelshøyskolen BI, gir oss en liten oversikt. Her finner vi at både Sector Alarm, så vel som Verisure, vurderes som relativt gode selskaper av de forbrukerne som har gitt sin tilbakemelding. Verisure har likevel det bedre resultatet, og er testens vinner, med en liten margin. Verisure er også Norges største tilbyder av alarmløsninger for private hjem. De har stor kapasitet, noe som fører til at deres vektere også er dem som kommer frem først.
Bortsett fra den ekstra tryggheten som du får, om du skaffer deg en alarmsystem, er det også fordelaktig å ha alarm, med hensyn til dine forsikringer. Mange forsikringsselskaper oppfordrer folk til å installere alarmsystem. Det finnes nemlig klare indikatorer på at et alarmsystem skremmer vekk innbruddstyver, og at de avskrekker fra selve innbruddsforsøket. Det innebærer at du kan få billigere forsikringer for ditt hjem, om du installerer et alarmsystem hjemme. I første omgang gjelder dette for innboforsikringen, men om du i tillegg installerer tilleggsfunksjoner som detektor for vannskader og brannalarm, kan dette også bidra til å senke prisen på andre forsikringer. Hvor stort avslag det blir på forsikringspremien varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Sjekk hos ditt selskap for å finne ut hvor store fordeler du kan hente ut. Om du installerer alarmen, er det også viktig at du registrerer installasjonen hos ditt forsikringsselskap. Det finnes ingen automatikk i slikt.
Den beste strategien for å finne billigste alarmselskapet, er ved å oppfordre de forskjellige leverandørene til å sende deg anbud. Søk hos flere på en gang. Da får du oversikten over markedsprisene, og en mulighet til å sammenlikne hva som faktisk leveres. Servicenivået hos ulike alarmselskap er relativt likt, så i hovedsak er det kun prisen som skiller alarmtilbudene fra hverandre.
Sikringen av din egen bolig, er selvfølgelig ikke bare avhengig av at du har et oppdatert alarmsystem. Det finnes mange andre ting som kan øke sikkerheten, om du husker å være konsekvent med å gjennomføre dem. Det er selvfølgelig viktig å sørge for at både dører og vinduer er lukket og låste når du forlater din bolig, men du kan også gjøre mer enn dette. Et enkelt triks for å lure innbruddstyver er for eksempel at du lar lyset stå på i noen rom, eller at du skaffer deg en tidsbryter som sår på noen lamper på gitte tider av døgnet, for eksempel en time på morgenen, og en time eller to på kvelden. Dertil er det viktig å holde noen kort tettere til brystet, det er for eksempel ikke lurt å fortelle fremmede at du skal på ferie, eller at du er borte over lengere tid. Å offentliggjøre slik informasjon på sosiale medier er heller ikke lurt, og kan lokke kriminelle til ditt hus. Med noen av de bedre alarmsystemene kan du også få kontroll over lysbrytere og stikkontakter gjennom din mobil. Alt gjøres med en enkel app som du installerer. Det betyr at du for eksempel kan skru på panelovnen når du kommer hjem, eller at du kan automatisere lyset i boligen på denne moderne måten.
Sector Alarm Boligalarm
Sector Alarm er et selskap som har drevet med alarmer og sikkerhet siden oppstarten i 1995. De er en av de ledende aktørene på det europeiske markedet, og er også en stor leverandør av sikkerhetsprodukter i Norge. I 2017 har selskaper 170 000 norske kunder, som benytter seg av selskapets løsninger for alarmsystemer. Kundene er både privatpersoner, så vel som bedrifter.

Sektoralarm tilbyr skreddersydde alarmpakker, utrykninger er inkluderte i grunnprisen. Du kan også få en panikk-alarm, som muliggjør personlig kontakt hele døgnet. De har nøkkelservice med innvendig kontroll, en fast forbindelse til en alarmstasjon, med rask og sikker respons. Det rykkes ut om brannalarmen utløses, så vel som når den vanlige innbruddsalarmen går. Om du har husdyr, så finnes det løsninger som tar hensyn til dette.

Som kunde får du en gratis app, som gjør det mulig å kontrollere ditt hjem, og å styre en del elektriske funksjoner i huset, over smarte stikkontakter og lysbrytere, så vel som at du kan låse opp ytterdøren om noen skal inn, og du selv ikke er hjemme. Integrerte sensor-systemer gir deg også informasjon om husets tilstand, direkte til mobilen. Du kan se på innetemperaturen med telefonen, eller koble alarmsystemet slik at det setter på varmen om det skulle bli for kalt inne.

Verisure alarm selskap Verisure Smart Alarms er det nye navnet til et selskap som ble startet som Securitas Direct. Selskapet har drevet med alarmer og sikkerhetsløsninger i Norge siden 1988, noe som sikrer at du får god service med høy kompetanse. Selskapet ble skilt ut fra Securitas Norge i 2006, og ble med dette et selvstendig selskap. I 2014 byttet Securitas Direct navn til Verisure, for å fremheve at de ikke er direkte knyttet til Securitas, men for å bli kjent igjen, nevnes som regel Securitas Direct i samme åndedrag som Verisure. Selskapet er markedsleder i Norge, med 200 000 fornøyde kunder.

Verisure tilbyr skreddersydde alarmpakker, utrykning som er inkludert i grunnprisen, kontaktalarmer, og en døgnåpen alarmstasjon, med fast tilknytning til stasjonen, noe som sikrer en rask overføring når alarmen går, og en tilsvarende rask respons fra vekteren. Vekteren rykker ut, om det er antydning til brann, om det rykkes ut kontrolleres boligen grundig. Om du har husdyr, så finnes det alarmsystemer som tar hensyn til dette på en smart måte. Så lenge du er fast kunde, er vedlikehold av utrustningen inkludert i grunnprisen.

Dertil er det mulig å få en del tekniske nyvinninger som bidrar til din sikkerhet. Selskapet gir deg en app, som gir deg tilgang på mange funksjoner. Du kan lese av temperatursensorer i leiligheten, du får direkte tilgang på Verisure sin kundeportal, du kan åpne husdøren med den fjernstyrte boliglåsen, Yale Doorman, du kan integrere en musedetektor som varsler deg om det er skadedyr i huset, så vel som en vanndetektor, som gjør det samme ved lekasjoer. Dertil gir appen deg muligheten til å styre bestemte strømuttak og lysbrytere, slik at du for eksempel kan sette på varmen før du kommer hjem, eller sette på lyset på kvelden, når du er bortreist.

[Total: 0    Average: 0/5]